Airtec Filter AB, din filterleverantör!

Vår målsättning är att tillgodose våra kunders alla behov av olika filter, reservdelar och service inom stoft, ventilation och vätskefiltrering.

Våra produkter

Filter för industri

Filter – ventilation för industri

Är du i behov av stoft för industri? Då har du kommit helt rätt! Vi på Airtec Filter AB är medvetna om att industriföretag behöver filter av hög kvalitet som byts med jämna mellanrum. Vi finns här när du behöver just det – kvalitativa filter.

Industri och fabriker är alltid i behov av ett fungerande system, där produktionen ska hålla igång som planerat. Vi vet vad ni behöver för att skapa en så ren miljö som möjligt. När ni vänder er till oss får ni professionell hjälp av riktiga experter i branschen.

Våra anställda har nämligen varit en del av branschen sedan 1974 och har därmed hjälpt många industrier att behålla en frisk och ren luft, för att produktionen ska ha möjlighet att gå så smidigt och produktivt som möjligt. Vi ser alltid till att ge dig den bästa tänkbara servicen och ett väl utfört jobb!

Vi erbjuder alla våra kunder pålitlig hjälp och kan ge dig och din process en helhetslösning. Slipp oroa dig över installation genom att låta oss ta hand om allt som har med byte av filter att göra.

Airtec Filter AB har ett brett sortiment av luftfilter för alla typer av industrier

Vi hjälper dig mer än gärna att hitta vad som är rätt för just dig. Vi anpassar oss alltid efter dig som kund, och är snabba och flexibla när vi arbetar. Våra filter tillverkas efter kundordnar, och vi arbetar därför utefter dina egna önskemål. Vi vill att du ska bli så nöjd som möjligt, och få ett kvalitativt filter med lång livslängd installerat.

Har du några frågor eller funderingar kring våra olika filter eller om vårt företag i övrigt, hör gärna av dig till oss, så ser vi till att ge dig den hjälp du söker. Vi finns här när du behöver oss!