Airtec Filter AB, din filterleverantör!

Vår målsättning är att tillgodose våra kunders alla behov av olika filter, reservdelar och service inom stoft, ventilation och vätskefiltrering.

Våra produkter

Filter – bra kvalitet och hållbarhet

Hitta ditt stoftfilter hos oss!

När du vänder dig till oss på Airtec Filter AB finner du en mängd olika filter i material som är bra både i kvalitets- och miljöperspektiv. Vi är mycket stolta över vårt breda utbud och den kvalitén som samtliga av våra filter håller.

Vi är också glada över att teknologin för filtreringsmaterial går framåt, och att vi tillsammans kan använda detta för att skapa en renare jord. Airtec Filter AB är ett flexibelt företag, och våra medarbetare anpassar sig alltid efter dina önskemål och behov när du beställer filter och tillbehör hos oss.

Våra anställda är experter inom vår yrkesgren, och är därför också det självklara valet när du söker efter en leverantör inom filter. Material i hög kvalitet, tillverkning med bra utrustning och god kontakt med våra kunder är en hög prioritering hos oss.

filter

Hitta rätt filter – material av hög kvalitet

Det är alltid viktigt att byta ditt stoftfilter med jämna mellanrum, för en problemfri process. Vi vill dock se till att ta till vara på miljön på så bra sätt som vi kan, och då vi bryr oss om våra kunder och deras behov, erbjuder vi filter med lång livstid, vilket är möjligt tack vare noggranna val av material och en väl fungerande produktion med rätt utrustning.

Vi förstår att det kan vara en utmaning att hitta rätt filter, men oroa dig inte, vi finns till hands när du behöver hjälp. Vår ambition är att tillgodose våra kunders alla behov när det gäller filter, service och reservdelar inom stoft, ventilation samt vätskefiltrering. Vi är stolta över att ha professionella anställda, som alltid arbetar för att kunna erbjuda en fantastisk service.

Kundservice är för oss en stor del i vårt dagliga arbete, då vi brinner för att se våra kunder nöjda. Vi vill alltid skapa en god relation och ett bra samarbete med våra kunder. På så sätt är vi säkra på att vi kan ge dig den hjälp som du förväntar dig utav oss.

Kontakta oss vid minsta fråga eller fundering, vi vill gärna hjälpa dig!