Airtec Filter AB, din filterleverantör!

Vår målsättning är att tillgodose våra kunders alla behov av olika filter, reservdelar och service inom stoft, ventilation och vätskefiltrering.

Våra produkter

Ditt självklara val för filterbyte

När du behöver byta filter – ventilation, stoft och vätskefiltrering

Att byta filter på ditt aggregat är en nödvändighet. Ett nytt filter av bra kvalitet innebär ren luft inomhus. Är ditt aggregat i behov av ett nytt filter? Då är det oss på Airtec Filter AB som du ska vända dig till för att få den bästa tänkbara hjälpen.

Vi finns här för dig när du behöver rådgivning, inhandla filterprodukter, eller få hjälp med service.

filterservice

Hos oss kan du hitta en mängd olika filter, och har du själv svårt att hitta vad som behövs till just ditt filtersystem finns vi till hands för att ge dig tips och råd för att du ska bli så nöjd som möjligt.

Vi hjälper dig mer än gärna att utföra filterbyte

Om det önskas gör vi ett kostnadsfritt besök, för att se vad vi kan göra för att på bästa sätt hjälpa er. Vår personal är engagerad och pålitlig, och har erfarenhet inom den skandinaviska marknaden sedan 1974.

Vi följer alltid alla lagar och krav som ställs på oss, och arbetar varje uppdrag för att våra kunder ska bli 100 % nöjda med vår hjälp. Vi kan vår grej, med andra ord!

Genom att regelbundet byta ditt filter, fungerar aggregatet bättre och luften blir både renare och friskare. Det är viktigt att du väljer ett filter som passar just ditt aggregat, för att du ska få ut så mycket som möjligt utav bytet. Hos oss får du alltid en gratis offert, så att du ska känna dig trygg och säker och veta vad kostnaden kommer att bli.

Kontakta oss gärna om du behöver hjälp

Vi ser till att svara så snart vi kan! Vi finns även till hands för rådgivning och guidning, om du är osäker på när det är dags att byta ut ditt filter.